Publicitat
Comarca

Torna a estar operatiu l’ascensor de la passera de Matadepera

A conseqüència de les intenses pluges que van caure a mitjan mes d’agost (el dia 17 es van registrar prop de 50 litres per metre quadrat), l’ascensor de la passera va patir una avaria d’importància que va inutilitzar el mecanisme de maniobra de la cabina. I encara que en el seu moment es va fer tot el possible, les obres de reparació per substituir les peces que faltaven no s’han pogut subministrar fins fa pocs dies. Des d’aquesta setmana, l’ascensor ja torna a estar en funcionament. Aviat, però, s’hauran de fer nous ajustaments, entre els quals hi haurà els avisos en català. Això obligarà a tenir fora de servei l’ascensor un dia.

Aquesta infraestructura, que uneix el carrer de Sant Isidre amb la passera de la Riera i el barri de la Verge de Montserrat de Matadepera, ha ocupat notícies de primera plana i, a vegades, amb algun ensurt. Una de les més importants va ser a finals de desembre de 2021, quan els Bombers de Matadepera van rebre un avís que l’ascensor de la passera de la riera estava aturat amb vuit noies a dins. Els Bombers van demanar responsabilitat i civisme a tothom.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Torna a estar operatiu l’ascensor de la passera de Matadepera
To Top