Publicitat
Cultura i Espectacles

El Cinema Catalunya rememora “Les 17 hores de cinema” amb una nova marató de 12 hores

Publicitat

“Les 12 hores fantàstiques” és el nom escollit pels organitzadors d’aquesta iniciativa, que vol recordar les mítiques “17 hores de Cinema” que van tenir lloc entre els anys 70 i 80 a Terrassa. Aquesta vegada la jornada tindrà lloc el 26 d’octubre, a partir de les 12 del migdia, i inclourà la projecció de diferents pel·lícules de terror i fantàstiques que correspondrien a la categoria de clàssics: “Gremlins”, “REC”, “Nightmare on Elm Street”, “It” i “Mad Max: Fury Road.” Com a al·licient, es projectarà a més una pel·lícula triada pels espectadors a partir dels tres títols que es proposen: “La matanza de Texas” (Tobe Hooper, 1974), “Terminator” (James Cameron, 1984) o “Abierto hasta el amanecer” (Robert Rodríguez, 1996). El sistema de votació popular es mantindrà obert fins al 13 d’octubre. Tots els interessats ja poden votar per internet a través del web: www.cinemacatalunya.cat/votacio. Les entrades per “Les 12 hores fantàstiques” ja estan a la venda al web cinemacatalunya.cat, així com a la taquilla del mateix Cinema Catalunya, ubicat al número 9 del carrer de Sant Pere. L’abonament per a les sis pel·lícules té un preu de 20 euros, mentre que les entrades per sessions individuals costaran 5 € cadascuna.

Publicitat
Publicitat
To Top