Esports

Constantinos Tsakiris ja forma part del consell d’administració

Publicitat

L’empresari grec Constantinos Tskiris ja forma part, des d’ahir, del consell d’administració del Terrassa FC SAD. La seva incorporació va ser aprovada en el transcurs de la junta d’accionistes celebrada al Camp Olímpic. Tsakiris entra en el club mitjançant una empresa de la qual és el titular. La societat anònima, que ahir va aprovar els seus comptes auditats de l’exercici 18-19, va donar llum verda també a dues ampliacions de capital. Una d’elles, amb un màxim de 270.000 euros, permetrà Tsakiris la compra d’accions que el convertiran de forma oficial en accionista d’acord amb els termes ja fixats. L’altra ampliació, de 375.000 euros, té per objecte la compensació de crèdits, fonamentalment per aportacions econòmiques del president.

Publicitat
To Top