Publicitat
Esports

Jan Margarit, segon al Campionat d’Espanya en línia

El Campionat d’Espanya va tenir lloc a Jaén

Publicitat

El corredor matadeperenc Jan Margarit es va classificar en una meritòria segona posició en la prova en línia del Campionat d’Espanya de curses de muntanya (vertical i en línia) disputat a terres de Jaén, a Andalusia. La seva va ser una de les dinou medalles que va aconseguir la selecció catalana en aquesta competició, on va dominar amb claredat, pujant al podi en totes les categories i edats. Catalunya es va classificar en tercera posició en la classificació per equips masculina i va ser segon en dones en aquest Campionat d’Espanya de la FEDME.

Publicitat

Diumenge es va desenvolupar la prova en línia, amb sortida i arribada a la localitat de Torres de la Mágina, amb un recorregut total de 28,5 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu. En aquesta pedregosa i feréstega terra d’oliveres, l’esportista matadeperenc va penjar-se la medalla de plata amb un temps de 2.38’11”. Va vèncer la prova Manuel Merillas (2.34’19”). El de Margarit va ser l’únic metall individual català en la vertical masculina. Dissabte, el corredor de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, va finalitzar en setena posició a la cursa vertical, amb sortida a Albanchez de Mágina i arribada al cim del Pico Aznaitín (1.745 metres), en un recorregut dur i pedregós de 3 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 920 metres.

Publicitat
Jan Margarit, segon al Campionat d’Espanya en línia
To Top