Publicitat
Terrassa

Ens deixa Don Edi

El dibuixant i humorista Eduard Torres i Crusat, més conegut com Don Edi, ha mort aquesta tarda a Terrassa a l’edat de 76 anys després d’una llarga malaltia agreujada en els darrers dies. Eduard Torres era col·laborador de Diari de Terrassa des de la seva fundació l’abril de 1977 i amb anterioritat havia col·laborat amb Terrassa Informació, Tenia una trajectòria de 48 anys a la premsa local. A Diari de Terrassa publicava la seva vinyeta “La sonrisa del dia”. També col·laborava de forma activa en l’organització del Concurs de Dibuixos de Nadal. Cassat fa prop de 50 anys i amb tres fills, la pèrdua d’Eduard Torres ha provocat una profunda tristor en tots els membres de la família de Diari de Terrassa. Edi va publicar el seu darrer acudit el passat dissabte.
Eduard Torres va estar vinculat, a més, al món del hockey, concretament al CD Terrassa, el club de tota la seva vida. A més de jugador també va desenvolupar una llarga trajectòria com a àrbitre federat. Torres, que durant molts anys va viure a Matadepera, també va estar molt unit a la colla Geganters de Matadepera.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top