Terrassa

Circulació intensa a la C-58

Publicitat

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a diversos punts de la C-58. En sentit sud, és a dir, direcció Barcelona, la circulació és lenta del quilòmetre 0,5 al 3, a l’alçada de Montcada i Reixac, i del 10 al 12, a Badia del Vallès. En sentit nord, el trànsit és intens del quilòmetre 6 al 4,5, a Ripollet, cap a Sabadell.

Pel que fa a la resta de vies que passen per la nostra comarca, a la B-30 sentit sud, el trànsit és dens del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà del Vallès, direcció Tarragona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen amb normalitat, i els de les línies R4 i R12 de Rodalies, també, segons comuniquen ambdós operadors.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Concili Egarenc i Segle XX de l’L9 estan anul·lades degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, fins al 15 de juliol. Es recomana utilitzar les parades Doré, Col·legi (L1) o Arxiu Comarcal.

TGO informa de normalitat en el seu servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també funcionen segons l’horari previst.

Publicitat
To Top