Publicitat
Comarca

La Policia Local de Rubí desallotja una festa i denúncia a més de quaranta persones

També van fer controls per la ciutat i van tramitar diferents sancions

Publicitat

Els agents de la Policia Local de Rubí van haver d’intervenir, a última hora de la tarda del passat dissabte 1 de maig, per desallotjar una festa organitzada en un bar del carrer d’Abad Escarré, on hi havia la presència de més de 40 persones. Quan la policia va accedir a l’interior del local, alguns dels assistents estaven amagats en diferents indrets d’aquest. Van denunciar a les persones responsables del local i a 41 persones que havien assistit a l’esdeveniment. 

Aquest no és l’únic cas de denúncia per saltar-se les mesures de prevenció de la Covid-19 que hi ha hagut recentment a la ciutat. Durant les nits del cap de setmana en qüestió es van vigilar diversos espais a les urbanitzacions, polígons i al nucli urbà de Rubí per tal d’evitar el consum compartit d’alcohol, reunions sense respectar els límits i la circulació dels ciutadans després del toc de queda. Amb aquests controls que es van dur a terme durant el cap de setmana també es van tramitar diferents propostes de sanció. 

Des de la Policia Local insisteixen que, tot i que la majoria de la ciutadania compleix les limitacions, és necessari no abaixar la guàrdia en aquesta època de reducció gradual de les mesures de prevenció i també reiteren el compromís del cos policial amb la protecció de la salut de la ciutadania de Rubí.

Publicitat

Situació de la Covid-19 a Rubí

L’índex de risc de brot a la ciutat rubinenca es considera molt alt, és de 541,67, tot i que ha disminuït respecte del dia anterior que era de 653,54S’han diagnosticat 227 casos amb PCR i test d’antígens durant els últims 7 dies, i 375 casos durant les dues últimes setmanes. Per tant, la incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 463,44. Finalment, la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment és de 1,17. 

Publicitat
La Policia Local de Rubí desallotja una festa i denúncia a més de quaranta persones
To Top