Publicitat
Ahir i Avui

Elements que continuen i comparatives que no calen

Un dels elements que circulen per la ciutat són els autobusos, que en èpoques anteriors tenien de cognom “de línia”. També són coneguts com a autobusos urbans. És curiós que, en les imatges d’aquesta vegada, un autobús dels moderns baixi per la Rambla d’Ègara mentre, a l’altre, el vehicle pugi. El cas és que, ara, la freqüència de pas dels autobusos no té res a veure amb la que hi havia fa una pila de temps.

Fotos: Arxiu Municipal i Alberto Tallón

Com en tot, sempre hi haurà discrepàncies, però podem dir que, avui en dia, el servei es força estricte, pel que fa als horaris, i si en perds un, no has d’esperar la intemerada per poder desplaçar-te cap al teu destí. Del preu, millor que no en parlem, ja que la vida s’encareix al ritme que s’encareix i, moltes vegades, volem fer comparacions que no calen.

És com els que recorden que un bitllet de tren costava nou pessetes l’any de la picor, o que als cinemes feien dues pel·lícules, el que anomenaven com a programa doble.

Les comparatives no serveixen de molt si, el que fa la bravata, té més de cinquanta anys que el que la rep. És a dir, la veterania té valor pel fet de l’experiència, no pel fet que un caramel llavors valia un cèntim i ara val 75 cèntims. Possiblement, als que els hi agrada explicar el que en diem “batalletes”, no estaran d’acord amb tot això. Què hi farem!

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top