Publicitat
Ahir i Avui

En places per jugar a la Champions League

Continuem amb alguns dels ponts que es poden contemplar. Avui toca aquest de Vallparadís, a tocar del barri de Can Palet (feta des del carrer del Germà Joaquim) i que, si ens centrem en la fotografia més antiga, que data de l’any 1984, podem comprovar una mica de deteriorament. Per sort, des d’aquells temps, la ciutat ha evolucionat com ens ensenya la imatge actual d’aquesta part.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Tot o gairebé tot ha canviat. El pont, la seva barana, els cotxes, les persones i els edificis que es poden veure al fons de la foto. Un gran canvi que agreixen tots, el pont, la seva barana, els cotxes, les persones i els edificis que es poden veure al fons de la instantània. En teoria, està clar. Perquè seria possible que alguns dels citats no estès content amb allò que es veu ara i preferís la imatge de 1984 i totes les coses o elements que mostra.

Per aquest pont hi passen molts vehicles, i també ciutadans o visitants. És un pont que té una rellevància que no tenen altres com, amb tots els respectes, el de l’edició d’ahir. La carretera que els suporta és de gran importància i condueix a moltes ubicacions de certa vàlua per a la ciutadania.

Un pont no molt llarg, però amb solera. No hi ha classificacions de ponts, però, en cas d’haver-hi, aquest pont jugaria la Champions League. Segur que sí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top