Publicitat
Ahir i Avui

Recta o corba, l’entrada compleix la seva funció

No és precisament la porta per la qual tenim, la majoria de persones, un delit per creuar-la. Llevat de qui va a treballar, se suposa que la immensa majoria, per no dir tothom, prefereix no haver de passar-hi. Iniciem una nova petita sèrie, en aquesta oportunitat, dedicada a centres del sector de la salut o amb una estreta relació.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Comencem per la porta per anar a urgències de MútuaTerrassa, un enclavament de la ciutat que es va modernitzant ja fa uns anys, com es pot comprovar comparant les dues instantànies, la de 1995, la més antiga, i la d’ara, de 2022.

La de la dècada dels noranta feia el mateix servei que la d’ara, però es diferencien per la seva configuració, especialment. Ara, es veu una mena de corba en un lloc destinat a què entrin els vehicles del sector sanitari a portar els possibles pacients.

A la fotografia en blanc i negre, també veiem l’entrada per a les ambulàncies i altres, si bé, llavors, la via era recta. Canvia molt d’una recta a una corba? Doncs dependrà de la recta i, també, és lògic, de la corba. Estem entrant en terrenys més que trivials i que, molt probablement, no interessen gaire? Segurament.

El cas és que, sigui recta o sigui corba, aquesta entrada fa la seva funció amb correcció i, com diria un que conec, “i punt”. Que tampoc cal escalfar-se tant el cap.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top