Publicitat
Institut Cavall Bernat
Contingut patrocinat

Descobreix l’Institut Cavall Bernat a la Jornada de portes obertes

INSTITUT CAVALL BERNAT

L’Institut Cavall Bernat, amb una experiència de més de 25 anys en la formació de joves al batxillerat, ofereix les modalitats de Ciències i Tecnologia, la d’Humanitats i la de Ciències Socials.

L’equip docent de l’Institut treballa amb professionalitat per tal que tot l’alumnat adquireixi les competències i els coneixements necessaris per assolir les seves fites en el futur, tant en l’àmbit professional com en el personal.

En aquesta etapa, l’objectiu de Cavall Bernat és que l’alumnat tingui un paper actiu en relació amb la seva responsabilitat i al lideratge del seu procés d’aprenentatge. Això implica fer feines de qualitat i adquirir els valors propis d’aquesta etapa formativa que afavoreixen la maduresa personal i la formació al llarg de tota la vida. Així, incentiven una formació acadèmica basada en l’aprenentatge significatiu, un acompanyament en la configuració de la personalitat i uns resultats excel·lents a les proves PAU.

L’acció tutorial preveu els mecanismes necessaris per al seguiment i avaluació de l’alumnat i se centra en l’orientació educativa i professional. Els trets diferencials que la caracteritzen són: conscienciar l’alumnat del seu protagonisme dins del procés  d’aprenentatge, acompanyar l’alumnat en el seu procés de creixement personal amb especial atenció al benestar emocional, afavorir la participació en l’estructura de gestió del centre i tractar la coeducació amb perspectiva de gènere i la promoció d’una ciutadania democràtica, crítica i compromesa i amb consciència global.

SUPORT EXTRAESCOLAR GRATUÏT I EXPERIÈNCIES D’INTERCANVI

El centre ofereix un servei de suport extraescolar i gratuït per a la preparació de l’alumnat als exàmens del First Certificate d’anglès, el Delf de francès i reforç de matemàtiques.

L’Institut promou, també, experiències d’intercanvi amb Canadà i d’altres països europeus. El projecte de mobilitat ofereix l’oportunitat de millorar la llengua estrangera amb una immersió lingüística i cultural on la llengua vehicular és l’anglès i el francès. Obrir-se a altres cultures europees de la mà de joves de la mateixa edat és motivador i això ajuda  que la comunicació sigui fluida,  que  comparteixin vivències i experiències que enriquiran la seva vida personal i laboral.

Aquest projecte suposa una millora qualitativa del batxillerat i representa una oportunitat per l’alumnat. Concretament en el seu expedient acadèmic, sense oblidar les oportunitats que els obrirà en un futur pròxim si en el món globalitzat en què vivim volguessin continuar els seus estudis o iniciar una vida laboral a l’estranger.

L’Institut Cavall Bernat treballa conjuntament amb les escoles de l’entorn formant grups de treball amb els equips docents dels centres Goya, Joaquima de Vedruna i Martí amb l’objectiu d’acompanyar l’alumnat en el canvi de centre i la transició d’etapa així com fent un seguiment acadèmic i personal de l’alumnat. Ofereix experiència, professionalitat i un tracte personalitzat per tal d’ajudar a aconseguir el millor dels alumnes.

L’Institut Cavall Bernat us espera el pròxim dia 21 de març a les 19h a la Jornada de Portes Obertes.

Institut Cavall Bernat: Carrer la Castellasa s/n, 08227 Terrassa. Telèfon: 93 725 11 43

Agora.xtec.cat/inscavallbernat

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Descobreix l’Institut Cavall Bernat a la Jornada de portes obertes
To Top