Publicitat
Cultura i Espectacles

Joan B. Culla analizó la figura del abad Escarré

En 1963, Aureli Maria Escarré (1908-1968), entonces abad de Montserrat, hizo unas declaraciones al diario francés Le Monde de abierta oposición a la dictadura franquista, lo que acabó motivando su exilio a Italia. El martes, en el Centre Cultural, el historiador Joan B. Culla impartió una conferencia sobre la figura del abad Escarré y la iglesia catalana durante el franquismo. Con este acto finalizó el ciclo de actividades complementarias a las exposiciones “Vidal i Barraquer: Diàleg i coherència” y “Verdaguer segrestat: la utilització del mite durant el franquisme”, que aún pueden verse hasta el domingo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top