Publicitat
Cultura i Espectacles

Cariño i Mujeres, junts a la Nova Jazz Cava

La programació del cicle Terrassa Música Moderna torna a l’actualitat musical amb el doble concert que oferiran les formacions Cariño i Mujeres, aquesta vegada un dissabte a la nit (i no en diumenge com és habitual.)

Cariño es un trio femení que compta amb la participació de Paola, Maria i Alicia. La formació es va donar a conèixer a partir de l’èxit del primer single de llançament "Cançó de Pop d’Amor". Al mateix temps van aconseguir versionar "Llorando en la Limo" de C. Tangana "fins a convertir una cançó que reflecteix la realitat en què viuen: una en la qual la gent no va a Ferraris, ni en limusines, sinó en vespinos."

El seu primer disc va veure la llum el novembre de 2018 amb el títol "Movidas", incloent temes com "Bisexual" o "Mierda Seca"; cançons considerades pràcticament himnes pel seu públic. Més endavant han llençat composicions com "La Bajona", un "track lliure que presentaven el passat mes de maig en el seu afany de seguir expressant constantment amb nova música."

La rellevància aconseguida en poc temps va ser gràcies a un gran disc i un directe que ha captivat el públic més exigent. Aquest passat any 2019 el van tancar amb més de 80 actuacions en què destaquen Primavera Sound, FIB, Madcool, Vida Festival o Bilbao BBK Live; i el 2020 ja estan confirmades al Festival nord-americà Coachella.

Per la seva banda, Mujeres porten gairebé 10 anys de carrera musicals, durant els quals han fet més de 500 concerts, tres discos i gires pels EUA, entre altres gestes.

Grup d’amics
Pol, Yago i Arnau es presenten com "un grup d’amics de veritat."En els darrers temps han presentat un àlbum considerat "com el cim d’una carrera que sempre ha estat basada en els sentiments, que els han portat a seguir junts durant tots aquests anys."

Es tracta d’"Un Sentimiento Importante", un títol que "assenyala directament el punt d’inflexió que aquest projecte ha suposat per a ells: un àlbum definitiu, produït per Sergio Pérez de Svper, i amb totes les cançons en castellà." L’àlbum es reconeix a més com "una fita per a una banda que va començar amb l’anglès com a primera llengua, però que després de l’èxit del single ‘Aquellos Ojos’, va veure que hi havia un camí encara sense recórrer que els podia fer créixer. I aquí estem, amb el seu primer disc en aquesta casa, Sonido Muchacho, i potser el més important de la seva carrera.

Les dades

Espectacle Cariño i Mujeres

Lloc Nova Jazz Cava

Hora Dissabte, a les hores

Preu 13 € (anticipada) i 15 € (taquilla)

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top