Publicitat
Cultura i Espectacles

Els cinemes limiten horaris i aforament de les seves sales

Les sales de Cinesa a Parc Vallès seguiran en funcionament seguint les indicacions de la Federación de Cines de España (FECE), que compliran la limitació de venda de localitats a un terç de l’aforament.

Les sales fomentaran a més "la distància de seguretat recomanada dels espectadors dins de la sala", segons ha anunciat la FECEC. Coincidint amb aquesta crisi de salut pública, la sala ha posat a disposició dels posseïdors de la CinesaCard un codi per adquirir entrades a 4.90 euros via online per a totes les sessions, inclús les del cap de setmana i fins al 20 de març.

Al mateix temps, el gremi de Cinemes de Catalunya ha emès un comunicat donant a conèixer les mesures específiques preses per les sales de cinema a Catalunya "en compliment de la Resolució SLT/7042020, d’1 de març, per la qual s’adopten mesures de distanciament social en relació amb els esdeveniments multitudinaris per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 promulgada pel Departament de Salut, i que afecten els esdeveniments culturals", i que van en la línia de les limitacions de la FECE.

D’aquesta manera, les sales de cinema han volgut "manifestar el seu total compromís amb les autoritats sanitàries per col·laborar en tot el que sigui possible durant aquesta crisi i el seu compromís amb els espectadors per generar entorns segurs perquè puguin continuar gaudint del cinema en pantalla gran.

D’altra banda, també han precisat que les sales "continuaran obertes al públic, amb un aforament limitat a un terç del total de cadascuna de les sales, durant els pròxims 15 dies naturals, com a mínim, segons indica la Resolució", han avançat.

Tanmateix han afegit que, "de manera voluntària i com un compromís del sector per incrementar les mesures de prevenció, es fomentarà l’espaiat horari de les sessions i la distància de seguretat recomanada dels espectadors dintre de la sala."

El Gremi ha puntualitzat finalment que "el sector seguirà pendent de les instruccions que indiquin en cada moment les autoritats sanitàries en benefici dels seus treballadors i dels seus clients.".

EL Catalunya, tancat
El cinema Catalunya ha suspès les activitats temporalment a partir d’avui, ja que l’Ajuntament ha acordat el tancament durant un període de quinze dies dels equipaments municipals, dins del conjunt de mesures adoptades dins de la fase d’alerta del Pla d’Emergència municipal. Això afecta també l’Auditori de Música, el teatre Principal, la sala Maria Plans i les biblioteques públiques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top