Publicitat
Cultura i Espectacles

Parc Vallès segueix la seva activitat amb normalitat

La gerència del complex d’oci Parc Vallès no ha pres, de moment, cap mesura per a la limitació d’aforament dels seus locals d’oci i de restauració, de les seves botigues o del gimnàs Star’s Gym Paddel. Tots aquests equipaments continuaran funcionant amb normalitat, amb l’excepció de Cinesa, que ha pres mesures excepcionals seguint les indicacions de FECE i del Gremi de Cines de Catalunya.

Així ho han manifestat fonts de l’oficina del parc en conversa amb aquest diari, donant per fet que també es continuarà amb normalitat amb activitats com els concerts, els monòlegs i la festa del St. Patrick’s Day 2020 prevista pel pròxim 17 de març al Sant Patrick’s. Aquesta festa inclourà concerts de Atlantic Clovers en tres diferents passis; 18.30, 20.30 i 22.30 hores. El local ha avançat també que ha pres mesures de protecció per als seus treballadors.

Parc Vallès es va obrir al públic a l’octubre de 1998, i rep un total de 5.800.000 visites l’any. El complex inclou marques de restauració tan conegudes com Burger King, Foster’s Hollywood, KFC, La Brasa d’Ullastrell, La Tagliatella o McDonald’s.

També acull supermercats com Lidl o Mercadona, botigues com Mediamarket, Mango o Nike, una oferta d’oci que es complementa amb el Goldenpark Newpark Bowling i Zero Latency.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top