Publicitat
Cultura i Espectacles

Noves “Escenes Locals” amb sis propostes

Les obres es presentaran el cap de setmana 19 i 20 de juny

Una escena de "Dones i silenci"
Publicitat

La companyia 8 Terrassa amb la premiada obra “Dones i silenci” inaugurà el 14è Cicle de Teatre Escenes Locals que tindrà lloc els dies 19 i 20 de juny al Teatre Alegria de Terrassa. També hi actuaran les companyies Pisanes amb  “Centrifugats”, Menos es Más amb ¡Viva la nuit!Qollunaka amb “Tribut a Pepe Rubianes“,  amb “Prohibido suicidarse en primavera” i El Social amb “Humor sense fronteres”.

El programa s’ha presentat aquest matí en un acte que ha reunit a la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, i a representants dels grups teatrals que tots són de Terrassa. Durant la presentació, que ha tingut lloc al Teatre Alegria, Boladeras ha explicat que la iniciativa pren un nou format excepcional per la pandèmia. En aquest sentit, cal recordar que aquest programa sempre es feia als districtes amb l’objectiu d’acostar la cultura teatral als barris, però enguany no és possible perquè els centres cívics estan tancats. Així, s’ha optat per traslladar les funcions al Teatre Alegria i concentrar-les en un sol cap de setmana per donar-li més identitat.

Publicitat
Noves “Escenes Locals” amb sis propostes
To Top