Publicitat
Cultura i Espectacles

“Mamaaa!!”, guanyadora del premi Ciutat de Terrassa de Teatre

La 47è edició dels premis s’ha celebrat a la Seu d’Ègara

Els premiats de la 47ena edició dels Premis Ciutat de Terrassa de Teatre / Santi Olivet

A l’idíl·lic espai que conforma la Plaça del Rector Homs,a la Seu d’Ègara, es van celebrar ahir els XLVII Premis Ciutat de Terrassa de teatre, organitzats pel Casal de Sant Pere i que honoren des de fa gairebé una cinquantena d’anys obres de teatre de tota Catalunya. La plaça va rebre tots els nominats als premis, així com els organitzadors i un públic de terrassencs i terrassenques entusiasmats per viure la cultura a la ciutat. Eduard Garcia, president del Casal Sant Pere i presentador de l’esdeveniment, va recordar sentidament als assistents la importància del teatre: “Vull donar les gràcies a tots els que participeu cada any als Premis Ciutat de Terrassa de Teatre. Vosaltres feu cultura, i m’emociona veure com la feu a la nostra ciutat”.

Enguany, sis obres han participat a l’edició: En línia, del Teatre Bell-Lloc; Només una Vegada, d’ACR de Fals; Adolescer 2055, de Deixalles 81; Nebraska, de Carles Canet Produccions; Mamaaa!!, del Grup Teletròlics; i la Cançó de les Mentides, de la Companyia Paranys. També s’ha rendit homenatge a les dues obres de la casa, presentades a la Sala Crespi, però que no han participat al concurs: Escac i Mat, de Quollumaca Teatre; i Les regles del joc, de PAM Teatre.

Totes van fer la seva respectiva presentació a la Sala Crespi, i ahir el jurat va anunciar el seu veredicte final sobre quines eren les obres guanyadores en les següents categories: caracterització, il·luminació, so i muntatge musical, escenografia i creativitat, actors i actrius de repartiment i principals, direcció, premi especial per originalitat, premi del jurat juvenil, premi del jurat popular i finalment el premi al millor grup. Hi ha tres premis, però, que tenen dotació econòmica: el premi Jaume Crespi (200 euros), Llorer d’Ègara (300 euros) i Ciutat de Terrassa (400 euros).

L’obra Nebraska va guanyar el premi a millor caracterització, així com Mamaaa!! a millor il·luminació i escenografia i creativitat, i En Línia a millor so i muntatge musical. Pel que fa als actors i actrius de repartiment, Sergi Reina, d’En línia, i Berta Madorell, d’Adolescer 2055, es van emportar el tercer premi; David Delgado, de Nebraska, i Carolina De Poves, de Només una Vegada, es van emportar el segon premi; i finalment el premi a millor actor i actriu de repartiment va ser per Marc Buson, d’En Línia, i Marga Elerm, de Nebraska.

Jordi Angelats, de Mamaaa!! i Maria Vega, de Només una Vegada, van ser els guanyadors a millor actor i actriu principal. En segon lloc van quedar Carles Canet, de Nebraska, i Aina Vara, d’En Línia. En tercer lloc, Miquel Torrent, de Mamaaa!! i Montse Mas, de La Cançó de les Mentides.

Francesc Francines, de l’obra Només Una Vegada, va guanyar a millor direcció, seguit de Belin Boix, amb Mamaa!! I Pep Maria Martínez, amb La Cançó de les Mentides. El premi a l’obra més original va ser per Adolescer 2055, i Mamaaa!! es va emportar doble premi: a la millor obra atorgada pel jurat juvenil, i també pel jurat popular. Els tres premis estrella han tingut els següents guanyadors: En Línia ha sigut guardonada amb el premi Jaume Crespi, Nebraska amb Llorer d’Ègara i finalment, en primer lloc i proclamant-se guanyadora del premi Ciutat de Terrassa, l’obra Mamaaa!!.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top