Publicitat
Cultura i Espectacles

Viatge al passat amb Jazz Glam

El quintet de Marc Uroz rememorarà el Hollywood antic

Marc Uroz , de concert a la Nova Jazz Cava / Lluís Clotet

Els anys daurats del Hollywood antic renaixeran aquesta nit. Els temes musicals més sensuals, “jazzeros” i glamurosos del cinema des de la dècada de 1930 fins a 1960 seran interpretats per Marc Uroz i el seu quintet, en un còctel explosiu de música i cinema que traslladarà al passat tots els terrassencs que hi assisteixin.

A les 22 hores tindrà lloc el concert “Old Hollywood Glam” al pati de la Nova Jazz Cava, que s’emmarca dins del Cicle d’Estiu de Jazz a la Fresca que ofereix el local de jazz per excel·lència de Terrassa. El quintet s’estrena avui a l’idíl·lic indret amb en Marc Uroz al capdavant. El jove cantant terrassenc és un enamorat del jazz i estarà acompanyat pel saxofonista i flautista Joan Marti; el pianista Vicente Marín; la contrabaixista Carla González, i el bateria Pau Gurpegui.

El concert vol ser un homenatge no només a les melodies del cine de l’època, sinó també a l’estètica “queer” i a les conegudes actrius que van marcar una era, com Marilyn Monroe i Rita Hayworth, i apropar així el jazz al col·lectiu LGTB.
L’aforament del concert és limitat, per la qual cosa es recomana adquirir les entrades per avançat a través de la web de la Nova Jazz Cava o a la mateixa taquilla. El preu és de 12 euros, i està catalogat per a tota la família, per tal que tothom pugui gaudir d’una nit màgica de música i tocs de cinema.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Viatge al passat amb Jazz Glam
To Top