Publicitat
Cultura i Espectacles

El circ obre carpa al Teatre Principal

Reobre la temporada d’Arts Escèniques

Un moment de l'espectacle "Baba Yaga"
Publicitat

Terrassa Arts Escèniques inaugura el cap de setmana la seva temporada municipal de teatre amb dos espectacles inclosos al 12è Festival de Circ al Teatre Principal. La primera cita, aquest divendres, a les 21 hores, será amb la companyia LooPsol·lectiu, amb la producció “Baba Yaga”. Es tracta d’una actuació sensible i commovedora, despullada de tot artifici, amb dos músics i una artista de circ amb una llarga trajectòria. Ariadna Gilabert farà una demostració de corda volant, sense xarxa de seguretat, una disciplina molt singular que en rares ocasions es pot veure en les petites produccions de circ.
La segona actuació serà el diumenge, a les 18 h, amb la companyia Eia  que resenta “Nuye”, un projecte creat per a sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella, de la seva visió profunda i oberta i de les múltiples formes que prenen a la nostra societat. Aquesta obra es va estrenar el passat mes de juliol al Festival Grec de Barcelona.

Publicitat
El circ obre carpa al Teatre Principal
To Top