Publicitat
Cultura i Espectacles

Exposició de fotografies d’Albert Iniesta

Una imatge de l'autor que es pot veure al restaurant Cal Felip

El restaurant i cafeteria Cal Felip acull una mostra de fotografies d’Albert Iniesta, tortosí de 42 anys i resident a Terrassa des de fa 16 anys per motius de feina. Iniesta exposa una sèrie de fotografies que tenen a veure amb les seves passions; la natura, l’esport i tot el que l’envolta. És una exposició plena de color, llum, ombres, blancs i negres i en cada una de les imatges es pot apreciar la passió i dedicació de la seva obra. La mostra es podrà veure durant aquest mes de setembre. L’autor compagina el seu treball a la Generaliat amb el seu més personal de la fotografia i el vídeo. És pilot de drons, amb pròpia operadora, i un gran aficionat a la fotografia d’esports del motor i el triatló i sent una gran passió pels animals. També té experiència com fotògraf freelance i en gestió de xarxes socials.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Exposició de fotografies d’Albert Iniesta
To Top