Publicitat
Cultura i Espectacles

Sense Sal i Gemma Humet canten a la Marató

El disc de La Marató de TV3, dedicada enguany a recaptar fons per la salut mental, és especial perquè se celebra el 30 aniversari de la gran campanya solidària i conté 30 cançons agrupades en dos discos, un de color blau i un altre blanc. Els terrassencs Gemma Humet i Sense Sal estan entre els intèrprets. Humet participa fen un duet amb Caïm Riba amb el tema “Navegant”, mentre que Sense Sal ho fa amb “Color d’esperança”.

De les cançons editades, 18 són noves i de nova producció. Les altres 12 són cançons que ja van sortir en un moment o en un altre dels 17 anys d’història dels dics i que ara han estat escollides per una aturada i un retrovisor d’aquesta història. Tenen de nou i de diferent que han estat regravades i reversionades per nous artistes, joves, i consolidats artistes catalans. e La Marató, que compleix 17 anys, es vendrà el diumenge 28 de novembre amb els diaris del país.

Les seves cròniques musicals, com cada any, seran la banda sonora de la solidaritat i les emocions amb l’objectiu d’acompanyar a tothom i en tots els àmbits. La campanya anual és molt popular i són moltes ciutats, entre aquests Terrassa, que a través de les seves entitats fan activitats per aconseguir diners per a la recerca biomèdica per tractar malalties.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top