Publicitat
Cultura i Espectacles

Liam Neeson roda a Terrassa

L’actor protagonitza el detectiu Marlowe

El desplegament de platós es va fer a la Cecot/ Nebridi Aróztegui

El seu nom no necessita presentacions. Liam Neeson, un dels grans actors de la pantalla gran, ha estat aquest dimecres a la tarda a Terrassa per gravar escenes de la nova pel·lícula que té com a protagonista al detectiu Philip Marlowe i que està dirigida per Neil Jordan. La productora s’ha instal·lat a la Cecot on, a partir de migdia, ja s’han fet visibles els grans camions i un bon nombre de tècnics que desplegaven tot l’equipament per al rodatge. A pocs metres s’intuïa que hi havia plató de cinema a l’interior de l’edifici i, en concret, a la sala de la cúpula. La productora també va estar fa poc a La Floresta, on es van filmar escenes d’interior i exterior.

La pel·lícula se centra en un nou cas del detectiu Philip Marlowe, el detectiu creat per Raymond Chandler, i que abans de Neeson havia estat interpretat per Humphrey Bogart, Robert Mitchum i Elliot Gould. En aquesta ocasió, Marlowe haurà d’investigar la desaparició de l’exmarit d’una rica heretera que guarda relació amb la indústria del cinema.

Per altra banda, aquest 3 de desembre arribarà als cinemes “El amor en su lugar”, un film del qual hi ha escenes gravades al Parc Audiovisual. La pel·lícula de Rodrigo Cortés barreja l’amor, la supervivència i les “bambolines” d’un teatre en un “gueto” jueu de Varsòvia nazi de 1942. En aquesta, els platós del Parc Audiovisual van convertir-se en escenari del “Teatre Femina”, on es desenvolupa gran part de la història del film del període nazi.

Publicitat
Liam Neeson roda a Terrassa
To Top