Publicitat
Cultura i Espectacles

Imanol Arias actuarà a Terrassa

La nova temporada teatral inclou 19 espectacles

Imanol Arias, en una escena de "La muerte de viajante"

Un dels actors més populars i carismàtics, Imanol Arias, actuarà al Teatre Principal de Terrassa a dins de la nova temporada de Terrassa Arts Escèniques (TAE). L’actor protagonitzarà “La muerte de un viajante, una reflexió demolidora sobre el somni americà del gran Artur Miller. Això passarà el 18 de juny de 2022 i serà l’últim espectacle del nou cicle semestral del TAE per a l’any vinent.

Arias és, sens dubte, un dels caps de cartell de la programació que ha presentat aquest migdia la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín (en substitució de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras) i de la directora dels continguts, Giula Poltronieri.

La nova temporada, que va de gener a juny de 2022, presentarà obres corals de molta qualitat i nivell artístic. A més de “La muerte de un viajante”, destaca una mirada clarament femenina en els muntatges “Encara hi ha algú al bosc”, sobre les mares violades a Bòsnia amb l’actor de Terrassa Òscar Muñoz; “El pes d’un cos”, que tracta de l’envelliment amb l’actriu Laia Marull; “Les irresponsables”, una trobada de tres amigues amb Cristina Genebat, marta Marco i Nora Navas, amb direcció de Sílvia Munt. I també hi haurà una nova visita de Mont Plans (La Cubana) amb “Cadires”, on farà duet amb Oriol Genís.

La temporada també tindrà una mirada cap a les discapacitats a través deBogumer amb l’actriu Anna Barrachina i a Europa amb “Europa Bull”. Així mateix, s’apunta una vegada més a sumar esforços amb altres programadors. Presentarà l’espectacle de dansa “Confluències”, al Parc de Sant Jordi, i Azul Petróleo dins de la Quinzena Metropolitana de la Dansa, així com els espectacles de circ amb el nom de “Runa” i “Picadero, amb la col·laboració del Festival Travesia de Pirineus del Circ.

El cicle també inclou espectacles de companyies de Terrassa com Punt i Seguit Teatre, que estrenarà “La Moneda”, una comèdia sobre l’amistat però també sobre la relació de l’art amb el poder. I s’afegeix la Mostra Set de Teatre al juny que durant tres dies es podrà veure les noves produccions de formacions locals amb molta experiència.

La temporada familiar, que ara ja s’organitzada des del TAE de Cultura de l’Ajuntament, acollirà quatre propostes que són “Mont Petit Souvenir”, “El meravellós viatge de la Lea”, “Filar” i “Los tres cerditos“. Tots aquests espectacles es representaran al Teatre Alegria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top