Publicitat
Cultura i Espectacles

Alícia Rey estrena el seu primer disc

L’artista estrenarà l’àlbum en directe el diumenge a la Cava

Alícia Rey comença el camí en solitari

La cantant terrassenca Alícia Rey acaba de descobrir a les plataformes digitals el seu primer disc, “Liminal”, que coincideix en un moment de canvi personal i musical després que Sense Sal anunciï la seva retirada dels escenaris. L’artista farà la posada de llarg aquest diumenge, a la Nova Jazz Cava (20 hores), escenari que també acollirà a Intana (Núria Moliner) en el marc del Fred Festival.

“Liminal” ve de la paraula llatina ‘limen’, que significa “límit”. Estar a un espai liminal significa estar al precipici d’un gran canvi, on el pots tocar amb les puntes dels dits, on no pot existir la por i alhora t’aterra que res no sigui com abans.

El nou projecte està conformat per 14 temes i experimentant amb gèneres com l’indie-pop, el Lo-Fi, el pop, l’ambient, el pop-rock o l’indie-folk i sonoritats retro.

El treball discogràfic, tot i que està liderat per Rey, ha comptat amb un equip de gent propera a la cantant. Una de les característiques del projecte és la implicació en les diferents vessants del seu projecte, no només a la part creativa sinó també l’executora. De fet, l’Alícia compon i produeix conjuntament amb el Jan Buxeda i passa de la mateixa manera amb la part fotogràfica , audiovisual i de disseny, on gràcies al suport de l’equip format per la seva gent, es dediquen a la creació visual del projecte.

Alícia Rey presenta “Not4u”, el primer tema del nou disc

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Alícia Rey estrena el seu primer disc
To Top