Publicitat
Cultura i Espectacles

Un museu del cinema dels rodatges fets a Terrassa?

L'icònica tanca metàl·lica d'Un monstruo viene a verme / N. ARÓZTEGUI

Un altre projecte del triangle format per la regidoria de Projectes Audiovisuals, així com el Parc Audiovisual i la Terrassa Film Office és donar-li cos a un futurible Centre d’Interpretació del Cinema. Es tractaria d’un museu en el que aplegar atrezzo, restes de decorat i escenografia, etc… de les pel·lícules rodades a Terrassa. “Cada cop que hi ha un rodatge al Parc Audiovisual, els demanem que ens deixin algun material de record”, explica el regidor Pep Forn.

la porta del submarí del vaixell del film “REC 4” / N. ARÓZTEGUI

De fet, aquest museu s’ubicaria dins el mateix Parc Audiovisual. Actualment ja exposen algunes de les icòniques peces acumulades en els darrers anys. És el cas de la tanca metàl·lica de la casa i un rellotge de torre del film “Un monstruo viene a verme”. També es conserva una porta i conductes del vaixell de “REC 4”. Igualment, pel que fa a “El fotógrafo de mathaussen”, s’hi conserva un forn crematori. I de “Mientras duermes”, mobiliari i atrezzo de la recepció del pis. Pel que fa a les sèries, compten amb piano del club Albatros, d’‘Hache’ (Netflix). “Tot s’aprofita per mostrar a les visites”, diu Forn.

El projecte, però, està pendent de trobar finançament.

Com puc fer-hi una visita turística?

El Parc Audivisual ofereix visites guiades, que gestiona l’empresa GoBcn (amb entrades a la venda al web d’Atrápalo). La visita dura 3 hores i costa 18 euros. S’hi fa una al mes. El Parc també organitza anualment unes jornades de portes amb motiu de la Festa Major. Així mateix, també ofereixen visites programades per a centres educatius.

Una visita a platós per Festa Major / N. ARÓZTEGUI

Una altra possibilitat és fer el recorregut guiat “Terrassa de cine!”.

per localitzacions de rodatges com la Casa Alegre de Sagrera, la seu de la CECOT, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya…
Té una duració de 2 hores i un cost de 16 euros (entrades a Atrápalo).

Allà on rodar l’episodi pilot

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un museu del cinema dels rodatges fets a Terrassa?
To Top