Publicitat
Esports

Cinquena plaça per Álvarez al disc curt

El patinador terrassenc Llorenç Álvarez, es va classificar en la cinquena posició del programa curt en la competició de patinatge artístic masculí dels World Roller Games de Barcelona que es va disputar ahir al palau Sant Jordi de Barcelona. Aquesta actuació permet al patinador egarenc entrar en la disputa del programa llarg entre els deu millors patinadors de la competició. Aquesta segona i decisiva jornada del campionat es celebrarà dissabte. Álvarez ha competit ja en quatre mundials al llarg de la seva trajectòria esportiva i la seva millor classificació fins al moment ha estat la sexta plaça.

Situar-se en una bona posició de cara al disc llarg de dissabte era una prioritat pel patinador terrassenc, convençut que es troba davant la possibilitat de fer un salt qualitatiu en aquesta competició. Amb l’italià Luca Lucaroni com a principal favorit a la medalla d’or, el paper dels patinadors espanyols ha estat protagonista en la jornada celebrada al Palau Sant Jordi. De fet, els dos companys d’Álvarez a la selecció espanyola ocupen les altres dues places d’un podi que sembla tenir ja reservada la medalla d’or per Lucaroni.

Domini de Lucaroni
L’italià va acabar la jornada en la primera posició amb 88,45 punts. La seva superioritat es manifesta en la diferència que ja va obtenir en relació als seus rivals. Sergio Canales va ocupar la segona posició del disc curt amb 80,34 punts, mentre que Pere Marsinyach va ser tercer amb 78,39. La quarta posició és per l’italià Alberto Maffei amb 72,30 punts i Llorenç Álvarez ocupa el cinquè lloc amb 66,12. Pel darrere es troba, amb 64,69 punts, el patinador argentí Juan Francisco Sánchez. Van participar en el campionat un total de 21 patinadors, amb clar domini d’italians i espanyols.

Llorenç Álvarez es l’actual sotscampió d’Espanya i campió de Catalunya. El seu objectiu abans dels World Roller Games era situar-se entre els cinc primer clasificats i signar la millor actuació de la seva carrera esportiva en el món del patinatge.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top