Publicitat
Esports

Els 21 anys de vida del Campus Xavi

A Santa Maria de Collell s’ha celebrat la vint-i-unena edició del Campus Xavi Hernández, una activitat dirigida a nens i nenes entre 6 i 15 anys en la que aquest any han pres part més de sis-cents participants. El campus que promou el fins ara jugador terrassenc és un dels pioners a Catalunya i està dirigit pels germans de Xavi, Òscar i Àlex, i el pare del futbolista, Joaquim. La iniciativa s’ha desenvolupat en dos torns. Durant els dies que ha tingut lloc l’activitat, els nens i nenes han rebut una formació futbolística especialitzada, a més de realitzar altres activitats lúdiques.

Xavi Hernández ha participat en dues de les jornades del seu campus, compartint la seva experiència professional amb els joves jugadors i jugadores.

Xavi comença aquest cap de setmana la seva etapa com a entrenador amb el Al Sadd de Qatar amb un stage que es realitzarà a Olot. En el seu equip de treball comptarà amb la participació dels entrenadors terrassencs Sergio Alegre, Òscar Hernández i Iván Torres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top