Publicitat
Esports

Títol europeu cadet per Noelia Cuenda

La jugadora del CN Terrassa Noelia Cuenda, s’ha proclamat campiona d’Europa cadet de waterpolo amb la selecció espanyola. El torneig s’ha disputat a la ciutat russa de Kirishi. Espanya va superar a la final Rússia a la tanda de penals, després que el temps reglamentari acabés amb empat a 10 gols. En els penals, Espanya es va imposar per 4 a 3. En aquest partit final, la jugadora egarenca va anotar dos gols.

La selecció espanyola va empatar el partit en el tram final, després d’anar per darrere al marcador per 10 a 8. Cuenda va anotar el 10 a 9 i posteriorment Elena Ruiz va igualar el matx. L’empat final va donar pas als penals, on Espanya es va mostrar més encertada.

Un gran campionat
La jugadora del CN Terrassa ha signat un magnífic campionat, amb un paper important en el combinat estatal que s’ha penjat la medalla d’or. Espanya va ser primera del seu grup en la primera fase del campionat, després d’aconseguir dues clares golejades amb Israel (20-4) i Sèrbia (34-2). Cuenda va fer dos gols en el primer partit i cinc en el segon, la seva millor anotació ofensiva en el campionat.

En els quarts de final, Espanya va afrontar el primer partit exigent del torneig, derrotant Itàlia per 16 a 11 en un encontre en el qual la jugadora terrassenca va anotar un gol. A les semifinals, Espanya va batre Holanda per 14 a 13 en un partit molt exigent que es va resoldre en els minuts finals. El marcador era d’empat a 13 a 34 segons del final. Elena Ruiz va transformar un penal que va resoldre el partit i va portar Espanya a la gran final. Cuenda va aportar dos gols per Espanya en aquest compromís.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top