Publicitat
Esports

Nous reptes per Álvarez

El patinador terrassenc Llorenç Álvarez iniciarà una nova etapa a la seva carrera esportiva després de la seva participació en els World Roller Games de Barcelona. Álvarez deixa la modalitat de lliure individual per centrar-se en altres projectes. En aquest cas, seguirà competint en la modalitat de quartets i també manté oberta l’opció de fer-ho en la modalitat de "solo dance". Álvarez es va classificar en la cinquena posició del Mundial de patinatge artístic inclòs en els World Roller Games, el que ha significat la seva millor actuació individual en la màxima competició del món del patinatge.

Llorenç Álvarez fa dues temporades que competeix en la modalitat de quartets com a component de l’equip del Foment Cardoní. De fet, també estava classificat en aquesta modalitat pels World Roller Games, però la Federació Espanyola de Patinatge no va donar llum verda a què participés en les dues modalitats i per aquest motiu va centrar els seus esforços en el concurs lliure com a sots campió d’Espanya absolut. En quartets, el Foment Cardoní amb Álvarez com un dels seus components domina l’escenari espanyol, ja que en els dos darrers anys ha conquerit els títols català i espanyol. A més, ha obtingut la medalla de bronze en el Campionat d’Europa.

En aquest context, Llorenç Álvarez vol centrar la seva activitat en el patinatge de forma immediata. Sense descartar la presència en "solo dance". El patinador egarenc, a més, és entrenador de la formació de xou petit del CP Matadepera donat que disposa del títol d’entrenador nacional de màxim nivell.

Un campionat especial
Aquesta va ser una de les raons que va convertir el Mundial de Barcelona en una competició molt emotiva per Llorenç Álvarez, que va comptar a les graderies amb el suport de familiars i amics. El patinador terrassenc va fer un petó al terra del Palau Sant Jordi en acabar el seu exercici del programa llarg, amb el públic dempeus i les llàgrimes als ulls. Finalitzava d’aquesta forma una trajectòria en la modalitat de lliure que l’ha consagrat entre els millors especialistes espanyols dels últims anys. Aquesta temporada, sense anar més lluny, s’ha proclamat campió de Catalunya i sots campió d’Espanya, signant els millors resultats de la seva trajectòria. L’any 2018 va ser plata al campionat català i bronze a l’espanyol. En la seva etapa sènior s’ha penjat dues plates més en l’àmbit català i un bronze, i en el Campionat d’Espanya s’ha fet amb dos bronzes i una plata.

En l’àmbit internacional, ha pres part en cinc Mundials (un cinquè lloc, dos sisens, un setè i un vuitè) i dos Europeus (un cinquè i un sisè lloc). A la categoria júnior, va ser sots campió d’Europa l’any 2013 i es va penjar dues medalles de bronze europees, una en l’apartat juvenil i l’altre en júnior. La competició de Barcelona va significar la millor forma de cloure aquesta etapa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top