Publicitat
Esports

Nou terrassenques a la llista de Lock per preparar el Preolímpic

El seleccionador espanyol femení, Adrian Lock, ha convocat un total de vint-i-cinc jugadores, nou d’elles terrassenques, per prendre part a la concentració que tindrà lloc entre el dilluns dia 9 i el dijous 19 d’aquest mes de setembre a la ciutat de València. L’objectiu de la trobada és preparar el Preolímpic femení, que se celebrarà entre els dies 25 i 27 a València, en les mateixes dates que el masculí. Les nou egarenques convocades són les següents: Berta Bonastre, Maria Tost i Carola Salvatella (Club Egara); Júlia Pons i Clara Ycart (CD Terrassa); Marta Grau, Gigi Oliva i Carlota Petchamé (Júnior); i Marta Segú (RC Polo). La resta de jugadores convocades són: Mari Ángeles Ruiz, María López, Alicia Magaz, Candela Mejías, Bea Pérez, Carmen Cano, Begoña García, Belén Iglesias i Alejandra Torres-Quevedo (Club de Campo); Anna Gil, Cristina Guinea i Mariona Serrahima (Júnior); Melani García (RC Polo); Lola Riera, Lucía Jiménez i Lara Pampín (San Pablo Valdeluz).

Nou del Club de Campo
3
El Club de Campo, vigent campió de Lliga, és l’equip que més jugadores aporta a aquesta llista, concretament nou. Es tracta de la primera trobada de les internacionals espanyoles després d’haver-se penjat la medalla de bronze a l’Europeu disputat a Anvers en vèncer Anglaterra per "shoot-outs". El dia que comença la concentració, el dilluns dia 9, se celebrarà a la ciutat suïssa de Lausana el sorteig que determinarà el rival de les espanyoles al Preolímpic de València. En el transcurs dels onze dies que durarà aquesta concentració, les noies que prepara Adrian Lock tenen previst disputar diversos partits amistosos amb la selecció de la Xina. Els partits no estan encara definits, ja que la delegació xinesa no disposa encara del visat que les ha de permetre aterrar en sòl espanyol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top