Publicitat
Esports

Una cita de primer nivell

El pavelló municipal de Sant Llorenç acull aquest cap de setmana un dels esdeveniments més destacats de la pretemporada de l’handbol terrassenc, la cinquena edició del Torneig Handbol Ègara. La competició es desenvoluparà en tres categories: infantil, cadet i sènior. Dins del torneig, a més, es jugarà el derbi local entre l’Handbol Ègara i l’Handbol Terrassa per una plaça a la lligueta de classificació per a la Lliga Catalana juvenil, la màxima competició catalana.

En categoria infantil, els equips participants han quedat distribuits en dos grups. Al grup "A" jugaran FC Barcelona, H. Terrassa i OAR Gràcia. I al "B" ho faran KH7 Granollers, FC Barcelona "B" i H. Ègara. Pel que fa a l’apartat cadet, competiran en el grup "A" FC Barcelona, H. Esplugues i H. Terrassa, mentre que en el "B" ho faran KH7 Granollers, FC Barcelona "B" i H.Ègara. Finalment, en el torneig sènior, en el grup "A" jugaran H. Terrassa "A", Sant Martí "C" i Joventut Ripollet i en el "B" H. Ègara, H. Terrassa "B" i KH7 Granollers "C".

Les tres finals es juguen diumenge: a les 12.20 la final infantil, a les 13.30 la cadet i a les 20.30 la senior. El programa de partits s’obre dissabte a les 9 del matí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top