Publicitat
Esports

Guanyar a domicili és el repte pendent

La gran assignatura pendent del San Cristóbal aquesta temporada és aconseguir una victòria a domicili. El conjunt que dirigeix Oliver Ballabriga se sent sobradament preparat per aconseguir-ho derrotant demà a les cinc de la tarda un Peralada que acaba de baixar de la Segona Divisió "B" però té un punt menys que els parroquials. Tots dos equips han descansat ja en la jornada contra el Reus Deportiu i es troben en una dinàmica positiva. Mentre que els gironins acumulen dues victòries consecutives (0-3 a Igualada i 1-0 a casa davant del Vilafranca), els parroquials van imposar-se diumenge passat a l’Igualada per 3 a 1.

El duel es presenta com un repte apassionant per tots dos equips. Tot i la seva mala classificació (és dotzè amb deu punts), el conjunt d’Albert Carbó sembla destinat a lluitar per les quatre primeres posicions. Així ho entén Oliver Ballabriga, tècnic del San Cristóbal. "Van començar malament la Lliga, però han guanyat els dos últims partits i estic segur que ben aviat els veurem a dalt. És un rival que està en ratxa i juga al seu camp. Serà un partit complicat per a nosaltres, però l’afrontem, com tots, amb la mentalitat de sumar els tres punts". Ballabriga té claar com cal jugar-li al Peralada. "No ens esperarem al darrera per buscar el contracop. Intentarem dur la iniciativa, com ells", explica.

Cristian serà dubte
Tot i que aquesta setmana s’ha reincorporat ja als entrenaments del grup, el defensa Cristian serà dubte a la convocatòria fins a última hora. Ballabriga no té previst introduir canvis en relació amb l’equip que va sumar la passada jornada la segona victòria de la temporada. "L’equip va estar bé i es mereix tenir continuïtat", assenyala.

El Peralada ha renovat de manera important la seva plantilla després del descens de categoria. Hi destaquen el defensa Toni Cunill, procedent del Llagostera i tres fitxatges que han arribat del Figueres: el porter David Aroca i els davanters Èric Vilanova i Ritxi Mercader.

Les dades

Possible alineació. Dani Lledó, Xavi Murcia, Ricki, Óscar Oliver, Óscar Sierra, Sergi Martínez, Joel Sánchez, Júnior, Mario Cantí, Mario Domingo i Éric Zárate.

Àrbitre: Álex Gómez Meneses.

Horari. Diumenge a les 5 al camp municipal de Peralada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top