Publicitat
Esports

El Mannheimer, rival de l’Egara

El Club Egara va conèixer ahir divendres el seu rival a la ronda de quarts de final de l’Euro Hockey League, que es disputarà enguany en una sola concentració per Setmana Santa a Holanda. En uns pocs dies es disputaran els encontres corresponents als quarts de final, les semifinals i la final de la competició. El conjunt que prepara Ramon Sala era un dels quatre caps de sèrie del sorteig juntament amb l’Ulhenhorst Mulheim alemany, el Royal Leopold belga i el Bloemendaal holandès. Es veurà finalment les cares amb el Mannheimer HC alemany. En cas de classificar-se, el conjunt terrassenc es trobaria a les semifinals de la competició amb un altre equip alemany, ja que s’enfrontaria al guanyador de l’eliminatòria entre l’Uhlenhorst Mulheim i el Rot Weiss Köln.

Els altres aparellaments
Els altres dos aparellaments de quart de final són els següents: Bloemendaal (Holanda) – Surbiton (Anglaterra) i Royal Leopold (Bèlgica) – Kampong (Holanda). El Club Egara és l’únic equip egarenc que segueix viu a l’actual edició de l’EHL, ja que el RC Polo va caure eliminat en el seu debut al Pau Negre de Montjuïc. Aquesta avant penúltima ronda la integren tres conjunts alemanys, dos holandesos, un anglès, un belga i un espanyol.

Fundat l’any 1907, el Mannheimer Hockey Club pertany a la ciutat alemanya de Mannheim, a la regió de Baden-Württemberg. Ha guanyat només una Lliga alemanya, la temporada 2016-2017. L’any passat es va proclamar subcampió en caure davant de l’Uhlenhorst.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top