Publicitat
Esports

Acords per vetllar per la salut

El CP San Cristóbal ha presentat una sèrie d’acords de col·laboració amb les empreses Asports i Centre Dental Les Escoles que tenen la finalitat de vetllar per la salut dels seus esportistes. El president del club, Francesc Manchado, ha subratllat que una entitat com el San Cristóbal, ha de realitzar una tasca social i integradora en el barri amb accions d’aquestes característiques. "Aquesta feina entenem que és fonamental des de les entitats esportives", va explicar en la presentació dels acords. "A més, volem que els nostres esportistes puguin practicar esport amb total tranquil·litat."

El conveni amb Asports donarà la possibilitat a tots els jugadors del club de realitzar un estudi biomecànic en 3D que permet detectar qualsevol irregularitat muscular. Es tracta d’un servei gratuït per als futbolistes de l’entitat, que posa al seu abast una tecnologia d’avantguarda oferta per aquesta empresa local, amb seu al carrer de l’Ancianitat. Si es detecta algun problema físic en els jugadors, l’empresa ofereix també el tractament posterior.

"Oferim un servei de primer nivell amb el propòsit que no només estigui a l’abast dels jugadors professionals", va explicar el CEO d’Asports, David Milán. "Fem un diagnòstic sobre l’estat muscular de tot el cos i donem la solució en el cas d’alguna irregularitat." Milán assenyala que un alt percentatge de nens creixen amb alguna anomalia. "Si se solucionen ara, es poden estalviar problemes posteriors. I volem que aquest servei sigui assequible per a tothom."Milan va afegir que en funció dels estudis fets, es podran suggerir pautes d’entrenament per la prevenció de lesions i la potenciació física dels jugadors del San Cristóbal. L’empresa, que col·labora també amb l’Sferic de bàsquet, ofereix, així mateix, un sistema de monitoratge cardíac i estudis genètics personalitzats per esportistes.

Salut dental
Per altra banda, el San Cristóbal ha signat en aquesta direcció un acord amb Clínica Dental Les Escoles, mitjançant el qual ofereix als jugadors del club parroquial una sèrie d’avantatges en els tractaments i revisions de la salut bucal dels seus futbolistes. L’empresa també col·labora amb el futbol base del San Cristóbal amb una aportació econòmica. L’acord contempla, de la mateixa manera, accions informatives per incidir en la prevenció de la salut dental en l’esportista, una àrea de gran incidència en el rendiment.

Aquest centre odontològic està ubicat a la carretera de Castellar 38 i forma part de l’associació sense ànim de lucre Som Riures. Aquesta entitat realitza una tasca de divulgació i prevenció bucodental i fa arribar els tractaments dentals a persones sense recursos.

"Estem parlant d’una empresa amb un gran component social que volíem que estigués amb el San Cristóbal", va dir el president del club, Francesc Manchado. "Les dues parts compartim uns valors similars", va incidir la directora del Centre Dental Les Escoles, Rosa Ros. "Amb els nens del club serà molt important fer una feina de prevenció i d’informació que potenciarem amb xerrades informatives. Estem en molt bona sintonia amb la directiva".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top