Publicitat
Esports

El CN Terrassa supera el tràmit amb solvència

En un d’aquells partits denominats com a ‘trampa’, el CN Terrassa tampoc va caure al parany. Les de Jordi Sociats han demostrat en aquestes deu primeres jornades la seva duresa mental. Després de cada derrota, victòria contundent per esvair dubtes.

Contra el Reus, últim classificat, el CN Terrassa tenia, a priori, un d’aquells partits fàcils, però fins al descans, les visitants, últimes classificades, no van deixar de posar problemes.

Va ser en els segons vint minuts quan el Natació es va destapar, sobretot en atac, anotant 30 i 36 punts al tercer i quart període. Al final, 97 punts anotats, festival ofensiu i la sensació de signar una grandíssima segona part.

Anotació repartida
Fins a 6 jugadores van superar la barrera dels 10 punts. Sent una jornada més, Maria Navarro la màxima anotadora del Natació. Anna García amb 14 i Berta Martín amb 12, van secundar molt bé a Navarro en un partit on totes les jugadores egarenques van tenir el seu moment de protagonisme i que ha de servir per mantenir la confiança alta. Fins ara, en deu partits, 8 victòries i 2 només dues derrotes del CN Terrassa.

La fitxa

CN TERRASSA, 97

Eva García (4), Anna García (14), Nieves (8), Vidal (11) i Amposta (6), cinc inicial, Navarro (18), Martín (12), Olmo (10), Riudavets (4), Morillo (10) i Ramiro.

REUS DEPORTIU, 39

Garzón (2), Sánchez (1), Alsina (12), Herrera (5) i Galfré (12), cinc inicial, Carreras (2), Charlez (4) i Garrido (1).

Àrbitres. Ruiz i Castaño.

Parcials. 16-6, 31-21, descans, 61-31, 97-39.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top