Publicitat
Esports

El Marsella, un rival exigent 

Sisè partit del CN Terrassa a la fase de grups de la Champions League aquest vespre. Els egarencs visiten la piscina del CN Marsella francès a les 20.30 hores, en un matx de molta dificultat, ja que s’enfronten als actuals campions de l’Euro Cup, la segona competició continental de clubs en ordre d’importància, i aspirant a obtenir una plaça a la Final Eight d’aquesta edició de la Champions. El Marsella ocupa en aquests moments la cinquena plaça del grup, amb nou punts en cinc partits, a només un punt de distància del Mladost Zagreb, quart classificat que marca en aquests moments el tall d’accés a la fase final de la competició. El Marsella ha demostrat el seu potencial guanyant fa unes jornades a la piscina de l’OSC Budapest. El CN Terrassa és sisè amb tres punts. Per sota té els alemanys del Hannover, contra qui jugaran els dos pròxims partits, i el Dinamo de Tblisi.

Dídac Cobacho, entrenador del CN Terrassa, no ha amagat l’interès d’aquest partit i ha dit que li fa una especial il·lusió jugar-lo per la condició de campió de l’Euro Cup dels francesos. “El Marsella és un dels equips que més m’ha agradat enguany”, ha comentat Cobacho. “Juga amb molt dinamisme, amb molta velocitat, i defensa amb molta intensitat”, afegeix el tècnic. “El nostre repte serà mirar de sorprendre’l”.

El porter del CN Terrassa, Iñaki Aguilar, defineix el Marsella com un dels clubs destacats a Europa. “Des de fa uns quants anys, està apostant fort pel waterpolo, tal com demostra el títol de l’Euro Cup que va aconseguir la temporada passada. Sens dubte, visitem una de les piscines més importants de la competició, de manera que ens esperem un partit intens que esdevingui una gran experiència”. Aguilar defineix el seu homòleg Milos Scepanovic com “un dels millors porters de la història de Montenegro”.

Gran palmarès
Després de guanyar la darrera Euro Cup, la primera competició continental d’un club francès, el Marsella ha fet un pas endavant enguany tot disputant la fase de grups de la Champions League amb l’objectiu de consolidar-s’hi, sense renunciar a la possibilitat de classificar-se per a la Final Eight.

L’equip acumula 37 lligues i té un bon múscul econòmic, condició que, en el passat, el va empènyer a invertir en waterpolistes estrangers. Actualment, aquesta idea s’ha deixat de banda. La mitjana d’edat s’ha reduït i, en el primer equip, hi ha “només” cinc jugadors no francesos, entre ells el defensor de boia montenegrí Uros Cuckovic, ex de l’Eger i de l’Steaua, la incorporació més destacada d’enguany. El líder en atac del Marsella és el croat Ante Vukicevic, campió del món a Budapest 2017.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top