Publicitat
Esports

Disset terrassencs, a la primera llista de Tòquio

Un mes i mig després que la selecció espanyola masculina aconseguís a València la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio, el seleccionador Fred Soyez ha donat a conèixer la primera llista de convocats per iniciar la preparació olímpica. La convocatòria inicial és de trenta-un jugadors: els divuit que van participar en el Preolímpic i tretze jugadors nous. La previsió és que la llista vagi creixent amb nous noms i que en caiguin alguns jugadors, ja que falten encara molts mesos perquè sigui definitiva. Des de fa alguns dies, els internacionals estan seguint un pla de treball físic individual. La primera etapa de la preparació olímpica durarà fins a la setmana prèvia a l’inici de la Copa del Rei. La primera convocatòria de l’any es farà oficial després de Reis.

Més de la meitat
Disset dels trenta-un jugadors citats per Soyez són terrassencs. Es tracta dels onze que van participar al Preolímpic: Quico Cortès, Josep Romeu i Pau Quemada (Egara); Sergi Enrique, Marc Sallés, Marc Boltó i Joan Tarrés (Atlètic); Vicenç Ruiz, Roc Oliva, David Alegre i Xavi Lleonart (Polo). I s’hi han afegit sis egarencs més: Marc Recasens i Xavi Gispert (Egara); Ignasi Torras i Albert Beltrán (Atlètic); Marc Miralles (Terrassa); i Albert Pérez (Júnior).

Els catorze jugadors restants són Mario Garín, Álex de Frutos, Miki Delàs, Llorenç Piera, Nacho Rodríguez, Quique González de Castejón i Álvaro Iglesias (que ja van ser al Preolímpic), Ricardo Santana, Rafael Álvarez, Marc Perellón, Diego Arana, Marc Serrahima, Ricardo Sánchez i Alejandro Alonso.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top