Publicitat
Esports

Destacat paper del Matadepera a la Lliga Catalana infantil 

Matadepera va acollir la jornada final de la Lliga Catalana infantil de les categories sub-9, sub-11 i sub-13. Aquesta competició consta de cinc jornades i es fan quatre proves físiques: curses de 10 metres, salt vertical, salt horitzontal, llançament de pilota medicinal i es puntua la tècnica d’arrencada i de dos temps d’halterofília. Competeixen nens i nenes junts, ja que les categories són per edats i no per sexe. El CH Matadepera va comptar amb cinc representants femenins i 1 masculí, obtenint tres medalles d’or i una de plata. En categoria sub-9, Isaac Muñoz es va proclamar campió. També a la categoria sub-11 el Matadepera va aconseguir el primer lloc, gràcies a Evelyn Gómez. Ainara Delgado va obtenir la medalla de plata. En aquest apartat, Olga Padillo va ser novena i Gisela García dotzena. A la categoria sub-13, Mariona Padillo va aconseguir la medalla d’or.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top