Publicitat
Esports

El San Cristóbal busca el primer triomf fora

Un San Cristóbal que va acabar l’any flirtejant amb el descens estrenarà el 2020 visitant demà a les dotze del migdia el Xevi Ramon per enfrontar-se al Vilassar de Mar, un equip que ocupa la setena posició amb vint-i-vuit punts, tretze més que un San Cristóbal que té els mateixos quinze que un Sants que es troba en posicions de descens. Tant el tècnic Oliver Ballabriga com els seus futbolistes necessiten sumar de tres en tres. Encara no han estat capaços de guanyar fora de casa aquesta temporada, però en aquesta penúltima jornada de la primera volta ho intentaran al camp d’un equip que es troba a només tres punts de distància de les posicions de "play off".

Puntuar fora de casa és la gran assignatura pendent dels parroquials, que en els vuit desplaçaments d’aquesta temporada no han guanyat cap partit, n’han empatat només un (a un gol al camp del Santfeliuenc) i han perdut els set restants. De fet, el seu balanç de gols lluny de Ca n’Anglada és de només un a favor i quinze en contra. Per la seva banda, el Vilassar de Dalt s’està mostrant en aquesta primera volta com un equip molt sòlid al seu feu. Al Xevi Ramon no hi ha perdut cap partit. Hi acumula quatre victòries i quatre empats. Només Terrassa, Granollers i Europa es mantenen invictes a casa.

Ratxes oposades
Tot i que els números no els són gens favorables, els de Ca n’Anglada estan disposats a trencar demà mateix la seva mala ratxa. Han sumat un sol punt en les quatre darreres jornades. "Esperem que amb l’any nou arribi la primera victòria fora de casa. Seria importantíssim per nosaltres començar l’any puntuant i ens permetria allunyar-nos de les posicions de descens", explica Oliver Ballabriga, entrenador d’un San Cristóbal que té el setzè i el quinzè classificats, Castelldefels i Santfeliuenc respectivament, a cinc punts de distància. Per la seva banda, el conjunt del Maresme ha encadenat una ratxa de cinc victòries i dos empats. Només ha deixat escapar quatre dels 21 últims punts.

Ballabriga no es refia gens del rival. "El Vilassar és un equip molt ordenat, que encaixa pocs gols i té jugadors de molt de nivell. A més, travessen per una molt bona dinàmica. Esperem donar la sorpresa. Al gener i al febrer tenim una sèrie de partits contra rivals de la zona baixa que marcaran decisivament el nostre futur", assegura Ballabriga.

Els parroquials no tenen baixes. Juanpi ja s’entrena amb el grup però no hi ha data per al seu retorn, mentre que Joan Muntada tornarà de Singapur la setmana vinent i es reincorporarà a l’equip.

Les dades

Possible alineació. Adri, Carlos García, Cristian, Ricki, Óscar Sierra, Óscar Oliver, Sergi Martínez, Ruy Gama, Mario Cantí, Júnior i Eric Zárate.

Àrbitre. Héctor Robas Bondía.

Horari. Demà diumenge a les 12 del migdia al camp municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top