Publicitat
Esports

20 anys d’il·lusió i bàsquet

Una temporada més, les dates de Nadal van servir al CN Terrassa per organitzar el Torneig de Reis. Un torneig que durant els anys ha viscut molts formats i que, enguany, arribava a la 20a edició. Un número especial que el club va voler honorar sortint del que era habitual. Aquesta temporada es va abandonar el format triangular i es va apostar per un sol partit. En aquest cas però, el partit es va jugar amb reglament de competició i no amb les normes concretes del torneig. A més, en aquesta edició hi van participar tots els equips de la secció, una cosa que tampoc era habitual els últims anys i amb la qual es volia donar importància a totes les categories i a tots els jugadors d’una secció de bàsquet del CN Terrassa que segueix creixent any a any i que està a punt d’arribar a la trentena d’equips masculins i femenins.

28 equips i més de 300 nens
A més, en el marc del torneig, el CN Terrassa va aprofitar, també, per realitzar la presentació dels 28 equips de la secció. Més de 300 nens i nenes de totes les edats van estar presents en un acte presentat per Blai Belbel i en el qual van assistir tant el president del Club Natació Terrassa, Jordi Martín, com el Regidor d’Esports Miguel Ángel Moreno. Martín, va voler agrair a les famílies la confiança i suport i va instar als dos equips sènior a fer un pas endavant i assolir la Copa Catalunya aquesta mateixa temporada, coincidint amb l’estrena de les noves instal·lacions de l’entitat.

En aquest context, una de les sorpreses va ser quan al tram final de la presentació, Maria Olmo, capitana del sènior femení va anunciar que la d’enguany seria la seva última temporada com a jugadora. En ser presentada, el pavelló, ple, va esclatar amb una gran ovació. Això va posar punt final a un acte que va durar aproximadament una hora i que va aplegar a tota la família d’un CN Terrassa que segueix creixent any a any.

Dels setze partits que es van disputar en la categoria masculina d’aquest Torneig de Reis, un total de set van acabar amb victòria del CN Terrassa, destacant el 100 a 59 del mini masculí "A" sobre el Matadepera. Un dels altres partits remarcables va ser la victòria del sènior masculí contra el Mataró "B" per 63 a 60 en un partit que es va decidir en un últim quart trepidant per part dels homes de Vicente Gómez. De fet, de les categories de competició, el sènior masculí va ser l’únic equip que va aconseguir sumar la victòria en aquesta vintena edició del torneig.

Èxit en la categoria femenina
Un dels èxits del torneig va arribar en categoria femenina. Fins a dotze equips del club van entrar en joc, sumant 6 victòries i 6 derrotes. En aquest cas, els triomfs els van sumar els dos equips cadets, els dos equips júniors, l’infantil i el mini "A", superant en aquesta ocasió a la Joventut Esportiva Terrassa.

En canvi, derrotes pel Pre Mini, el Mini "B", els dos preinfantils, el sub- 25 i el sènior. Les de Jordi Sociats van caure per 42 a 66 contra l’Igualada, conjunt de Copa Catalunya en un partit on no van trobar l’encert necessari en cap moment per fer front a un conjunt amb més experiència, més físic i que, a més, va venir al Pla del Bon Aire amb la intenció de sumar minuts a les cames i competint molt bé durant els 40 minuts.

A més, durant el marc d’aquest vintè Torneig de Reis, el CN Terrassa va organitzar una trobada d’Escoles, per tal que els més menuts de la secció de bàsquet del Natació es comencessin a familiaritzar amb els partits. En aquesta trobada hi van participar l’Sferic Terrassa, el Can Parellada i el Rosella.

Per tant, aquesta vintena edició del ja clàssic Torneig de Reis ha estat un èxit absolut de participació i segueix sent un dels referents nadalencs pel que fa al bàsquet a la ciutat. Una edició que, si tot va bé, és l’últim que s’ha fet al Pla del Bon Aire i l’última que ha vist jugar a Maria Olmo, un dels referents del bàsquet femení a Terrassa, precisament els últims 20 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top