Publicitat
Esports

Ballabriga, satisfet amb el seu equip

A la conclusió del partit, l’entrenador del conjunt parroquial, Oliver Ballabriga es mostrava satisfet pel joc desplegat pels seus jugadors. "Estic content i hem de ser positius. Estàvem en una dinàmica molt dolenta de punts i portem dos partits empatant i sense perdre, i amb mèrits per guanyar", va manifestar el tècnic del San Cristóbal. Ballabriga va assenyalar també, sobre el fet que en les dues últimes jornades ha faltat punteria a l’hora de marcar, que "la pilota ja entrarà", i respecte al fet que van jugar mitja part contra un equip amb 10 jugadors, va afirmar que "és igual jugar contra 10, contra 11 o contra 15, el que necessitem és guanyar i per guanyar necessitem una mica més de sort".

El tècnic dels de Ca n’Anglada va manifestar que "hem tingut ocasions clares, una ha anat al pal però estic segur que sortirem d’aquí" i va apuntar també que "la primera meitat ha estat més igualada i ells tenien gent a dalt i buscaven el joc directe i no hi ha hagut moltes ocasions".

Sobre la segona meitat, on els seus jugadors van disposar de bones opcions per resoldre el matx a favor seu, l’entrenador va dir que "ho hem intentat, amb ells amb un home menys, però ens ha faltat sort". Ballabriga va comentar que "l’equip està bé d’actitud i està fent un bon treball i només ens ha faltat el gol" i va opinar que "hem sumat un punt i hem començat bé la segona volta. Només ens falta guanyar i guanyarem, segur".

A més, va explicar que "estem molt bé defensivament, molt concentrats i no deixem que ens facin ocasions. Només falta que ens entri el gol.". Ballabriga va dir que "aquest és el camí i segur que un cop guanyem, anirem millor" i va ressaltar el partit de Tom. "Ha sigut el millor de l’equip en atac i només li ha faltat marcar un gol", va apuntar.

Javi Salamero, tècnic del Figueres, va manifestar que "donem per bo el punt si tenim en compte que hem jugat molt temps en inferioritat numèrica i hem estat bé pel que fa a l’esforç a la intensitat i hem tingut ocasions per posar-nos per davant en el marcador". L’entrenador dels visitants va comentar també que "el partit ha estat pràcticament to amb transicions i joc directe i el nostre equip no sap identificar-se amb aquest tipus de joc".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top