Publicitat
Esports

La selecció femenina guanya els dos primers partits

La selecció femenina espanyola, amb les jugadores del CN Terrassa Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña, ha començat el Campionat d’Europa que es disputa a Budapest amb dues victòries. El combinat estatal va debutar amb una clara victòria davant França per 15 a 6 i ahir va superar Itàlia per 16 a 10 en el primer partit de màxima exigència. Contra França, Bea Ortiz va tenir un protagonisme destacat en atac anotant tres gols, mentre que Paula Leitón en va fer dos. Ahir, contra Itàlia, Leitón va ser l’única jugadora del conjunt egarenc que va veure porteria en una oportunitat. Espanya va signar un gran encontre contra Itàlia, confirmant la seva candidatura al títol. El primer quart va finalitzar amb un prometedor 5 a 2 i al descans es va arribar amb un parcial de 9 a 4. Espanya va administrar l’avantatge i no va permetre que Itàlia tingués opcions. Avui debutarà contra Malta la selecció masculina, que compta amb el jugador del CN Terrassa Bernat Sanahuja i amb l’egarenc del Barceloneta Álvaro Granados.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top