Publicitat
Esports

Espanya vol la “final four”

La primera gran competició d’aquest any olímpic, l’FIH Pro League, arrencarà demà a les onze del matí per a la selecció espanyola masculina al camp valencià de Beteró. El combinat que prepara Fred Soyez debutarà demà divendres a les onze del matí enfrontant-se a Alemanya. El duel es repetirà dissabte, en aquest cas a la una del migdia. El proper cap de setmana, Espanya afrontarà els dos següents partits, també a València, davant dels Països Baixos. Serà el divendres 21 de gener a les onze del matí i el dissabte 1 de febrer a la una. Els primers desplaçaments arribaran immediatament a continuació, primer a Buenos Aires davant de l’Argentina i després a Christchurch amb Nova Zelanda (15 i 16 de febrer). El cap de setmana següent tornarà la Lliga de Divisió d’Honor i la Pro League patirà una aturada d’un mes.

Tot i que aquesta setmana el camp de Beteró ha hagut de patir intensos xàfecs, s’espera que la climatologia doni una treva i que tant demà com dissabte el camp estigui en perfectes condicions. Per al debut en aquesta segona edició de la Pro League, Soyez ha realitzat una convocatòria de vint-i-un jugadors, de la que tres en quedaran fora. Entre els internacionals hi ha una massiva presència terrassenca, concretament de tretze jugadors.

El Club Egara i l’Atlètic aporten quatre jugadors cadascun en aquesta convocatòria de la selecció espanyola. Per part de l’Egara hi ha el porter Quico Cortès, els defenses Josep Romeu i Marc Recasens i el davanter Pau Quemada, mentre que de l’Atlètic hi ha el migcampista Marc Sallés, els atacants Marc Boltó i Joan Tarrés i un Pepe Cunill que podria debutar en aquesta concentració amb la samarreta de la selecció espanyola. També hi són presents els quatre egarencs de l’RC Polo: David Alegre, Roc Oliva, Vicenç Ruiz i Xavi Lleonart, a banda de Marc Miralles, del CD Terrassa.

Els altres vuit jugadors
Completen la convocatòria els següents vuit jugadors: Mario Garín, Álex de Frutos, Quique González de Castejón i Álvaro Iglesias (Club de Campo); Miki Delàs (FC Barcelona); Llorenç Piera (RC Polo); Marc Serrahima (Júnior); i Ricardo Sánchez (Complutense). Tots els jugadors es troben en plenitud de facultats i amb moltes ganes de competir davant d’una de les millors seleccions continentals, una Alemanya que tenen a l’altre grup en el torneig olímpic de Tòquio.

La competició ha començat amb dues sorprenents victòries de l’Índia davant dels Països Baixos. En el primer partit van guanyar per 5 a 2 i en el segon van empatar a tres gols però els asiàtics es van imposar per 3 a 1 als "shoot-outs".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top