Publicitat
Esports

Dani Olmo, presentat a Leipzig

El jugador terrassenc Dani Olmo, va realitzar ahir el seu primer entrenament amb el seu nou equip l’RB Leipzig que en aquests moments ocupa el primer lloc a la Bundesliga. Olmo va viatjar dissabte de Zagreb a la ciutat alemanya, on va passar la revisió mèdica i va signar el seu contracte, fins al 2024. Ahir va entrenar per primera vegada amb els seus nous companys i va ser presentat oficialment. Olmo ha deixat el Dinamo de Zagreb croat per una xifra rècord de més de 35 milions d’euros més variables.

En la seva presentació, el jove va parlar dels motius que l’han portat a fitxar pel Leipzig davant la resta de propostes de què disposava. "La forma en què treballa amb els joves és un dels arguments que em van convèncer. I és un club amb molta ambició", va dir. "Ara el que vull és integrar-me com més aviat millor a l’equip, a l’entrenador i a la seva filosofia. I ajudar l’equip al més aviat possible." El futbolista va admetre que tenia moltes ganes de jugar amb Timo Werner, un dels davanters més en forma del campionat alemany. "És un gran jugador i el vull ajudar que faci més gols."

El futbol alemany
Olmo va parlar de la Bundesliga. "És un campionat que sempre m’hi ha impressionat. Tenia altres ofertes, però després de parlar amb Markus Krösche no vaig haver de pensar gaire més. Vaig veure que era el club adequat per a mi. Les diferències amb la lliga croata són grans , perquè aquesta és una de les lligues més grans del món. I això significa un desafiament per a mí."

Markus Krösche, responsable esportiu del Leipzig, va dir que Dani Olmo és un futbolista capacitat per "marcar diferències" en el futur. "Té mentalitat per triomfar al futbol alemany."

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top