Publicitat
Esports

Un gran baló d’oxigen en forma de golejada

A la primera volta, el Mallorca Toppfotball, un equip integrat per futbolistes noruegues i espanyoles, va guanyar per 1 a 2 sense merèixer-ho a l’Olímpic. Diumenge, les noies que prepara Lluís Ros els van tornar la derrota i es van imposar per un clar i merescut marcador de 0 gols a 4 a Palma. Per segona setmana consecutiva, les terrassenques es mantenen fora de les posicions de descens, però ara a tres punts del penúltim classificat, el Huesca. En les tres properes jornades s’enfrontaran a equips classificats entre els quatre primers.

El Terrassa FC va controlar el duel en tot moment. Júlia Cerdán va obrir el marcador al quart d’hora de joc en una bona acció col·lectiva i a la mitja hora de joc un penal de Rocío Serrano va significar el 0 a 2. Marta Alegre va fer el 0 a 3 abans del descans. Ja al segon temps, les balears van estavellar un remat al pal. Al minut 75, Paula Boza va perdonar en un altre penal, però Lydia Rodríguez va fer el 0 a 4 definitiu.

La davantera del Terrassa FC Ainhoa Plaza ha causat baixa per fitxar pel CD Juan Grande de Las Palmas, un equip canari que milita a la Segona Divisió. Plaza portava tres temporades al primer equip.

FC Mallorca Toppfotball, 0

Lundmark, Nordvang, Giménez, Berg, Svendsen, Rod, Bye (Rosero, minut 46), Zaragoza, Vangen, Canavés i Williams (Huertas, minut 79).

Terrassa FC, 4

Andrea, Campa, Samanta, Noelia Miranda, Alexia Von Mosch (Lydia Rodríguez, minut 46), Rocío Serrano, Miriam Sánchez (Boza, minut 57), Mar Mazuecos, Marta Alegre, Júlia Cerdán (Laura Caballero, minut 57) i Judit Domene (Patricia Ballesteros, minut 46).

Àrbitre. Ilham El Kerche Dabeh.

Gols. 0-1, m. 18, Júlia Cerdán; 0-2, m. 30, Rocío Serrano; 0-3, m. 35, Marta Alegre; 0-4, m. 87, Lydia Rodríguez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top