Publicitat
Esports

El Terrassa FC derrota el quart classificat

El calendari no era gens favorable per a l’equip femení del Terrassa FC, que rebia al quart classificat sabent que en les tres setmanes posteriors s’havia d’enfrontar al primer, al segon i al cinquè. Les noies de Lluís Ros van iniciar amb molt bon peu el seu particular Tourmalet d’aquesta segona volta i van sumar els tres punts davant de la visita del quart classificat de la competició, el Levante Las Planas.

El conjunt de Sant Joan Despí s’havia imposat per 5 a 2 al partit d’anada, però aquell Terrassa no és el d’ara, que sembla haver recuperat la confiança en les seves possibilitats i ha encadenat ja dues victòries consecutives i en porta tres sense perdre.

Una gran defensa
El Terrassa FC es va dedicar a aguantar el futbol d’un Levante Las Planas tècnicament superior. Les egarenques van ser millors tant en l’aspecte físic com en el tàctic. I van acabar obtenint el premi que se’ls ha negat en tantes altres ocasions, ja que al minut 54, Laura Marcet va anotar l’únic gol de l’encontre. Va arribar en una centrada que Rocío Serrano no va arribar a rematar i la defensora del Levante Las Planas no va ser capaç de refusar. A la fi, l’1 a 0 va acabar essent definitiu.

Terrassa FC, 1

Andrea, Campanales, Sam Lozano, Yael Domene, Miranda, Alexia Von Mosch, Rocío Serrano, Judit Domene (Laura Caballero, m. 86), Laura Marcet (Paula Boza, m. 79), Cerdán i Rodríguez (Alegre, m. 62).

Levante Las Planas, 0

Armengol, Ariza, Trancoso, Sandra Carrasco, Márquez (Berr, minut 28), Mireia Carrasco (Moreno, minut 46), López, Alberola (Fernández, minut 53), Díez, Llompart i Moyano (Gómez, minut 60).

Àrbitre. Alexia Mayer Calvo. Grogues a les locals Marcet, Serrano i Cerdán i a les visitants Ariza i Valentina Berr.

Gol. 1-0, minut 54, Laura Marcet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top