Publicitat
Esports

Ara toca guanyar fora

El San Cristóbal viatja demà al camp de l’Horta, on jugarà a partir de les 12 del migdia contra un rival que no es troba en el seu millor moment. Els parroquials arriben amb la moral reforçada després de retrobar-se amb la victòria en la darrera jornada contra el Santfeliuenc. Obtenir la primera victòria fora de casa és l’objectiu d’un equip que suma cinc jornades consecutives sense perdre.

"Necessitàvem guanyar un partit", admet l’entrenador del San Cristóbal, Oliver Ballabriga. "El de la setmana passada era un partit clau i això ens dóna molta confiança. Però no hem fet res encara i seguim estant en una situació compromesa."

Amb les baixes de Mario Cantí, Joel i Júnior, el San Cristóbal es trobarà un Horta lluny de la zona alta del grup que li va ser habitual la temporada anterior. És desè amb 32 punts, a vuit de distància del "play off". En els darrers sis partits que ha jugat només ha obtingut una victòria. I la setmana passada va encaixar una dura derrota per 4 a 0 al camp del Peralada. Amb 40 gols rebuts, té la tercera pitjor marca defensiva del campionat.

"És cert que no han obtingut bons resultats en les darreres setmanes, però tenen molt bon equip. I a casa seva són un equip encara més complicat", recorda Ballabriga. "Però nosaltres estem en un bon moment i cal aprofitar-ho"

L’entrenador del San Cristóbal considera que la conseqüència més destacable de la victòria del diumenge passat és la confiança que han guanyat els seus jugadors. "Moralment hem sortit molt reforçats. Però la nostra situació tampoc ha canviat tant. Hem de seguir guanyant partits. Necessitem agafar una ratxa de bons resultats que ens permeti millorar a la classificació."

No han guanyat fora
Malgrat que encara és avant-penúltim a la classificació, el San Cristóbal ha distanciat a tres punts el Sants, que marca la zona de descens, i té a tres punts de distància el Banyoles i a quatre el Santfeliuenc. Una diferència assequible per millorar posicions i evitar el risc de veure’s afectat per descensos compensats.

"Volem sumar el màxim nombre de punts en els dos pròxims partits, abans de la jornada contra el Reus en la que ja sumarem els tres punts", diu Ballabriga. Després de la visita al camp de l’Horta, el San Cristóbal rebrà a Ca n’Anglada un Castelldefels que es troba en un moment magnífic de forma.

L’equip parroquial vol trencar la seva dinàmica com a visitant, ja que fins al moment no coneix la victòria lluny del camp municipal de Ca n’Anglada, amb un balanç de tres empats i set derrotes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top