Publicitat
Esports

També saben guanyar fora 

El Terrassa FC va aconseguir el passat diumenge, a Granollers, la quarta victòria de la temporada lluny del Camp Olímpic. Amb el 0 a 1 aconseguit a la capital del Vallès Oriental, els de Xevi Molist han tornat a atrapar l’Hospitalet al capdavant de la classificació. La fiabilitat dels egarencs ja no s’inscriu només al Camp Olímpic, sinó també quan competeix lluny del seu escenari.

Després d’un inici de temporada on la trajectòria de l’equip es va sostenir, en bona part, en la seva fiabilitat com a local, la realitat actual parla d’un Terrassa que ha trobat l’equilibri en les sortides. De fet, ja suma sis encontres consecutius com a visitant sense conèixer la derrota, període en què ha estat capaç de sumar tres victòries i tres empats. La darrera derrota fora va ser al camp del Castelldefels, on va caure per 1 a 0. Des d’aquell dia, ha guanyat a Peralada (1-2), Manresa (1-2) i Granollers (0-1). I ha empatat a la Pobla de Mafumet (2-2), Sant Andreu (2-2) i Banyoles (0-0).

D’aquesta manera, el Terrassa suma ara un total de 17 punts en els 12 partits que ha jugat com a visitant fins al moment. L’Hospitalet és el millor en aquest apartat amb 21 punts, mentre que Sant Andreu i Granollers tenen un punt més que el Terrassa.

A aquesta bona trajectòria ara com a visitant, cal afegir la seva regularitat com a local, característica des que va començar el campionat. El Terrassa ha obtingut 30 punts al seu estadi de 33 possibles, la millor xifra del grup cinquè de la Tercera Divisió.

A igualar la millor ratxa
El bon moment dels egarencs es tradueix en una brillant ratxa de tres victòries consecutives que han esborrat els dubtes apareguts a principi d’any, en què van encadenar tres partits sense guanyar. De fet, si derroten el diumenge vinent el Vilassar, hauran igualat la seva millor sèrie de victòries del campionat. Entre les jornades 14 i 17, van guanyar de forma consecutiva a Igualada, Peralada, San Cristóbal i Manresa.

Però en l’aspecte que més està destacant el Terrassa, de forma inesperada, és en el defensiu. Continua sent l’equip menys golejat del campionat amb només 17 gols rebuts en els 23 partits jugats. Una eficàcia que s’ha consolidat en les darreres jornades, ja que l’equip de Xevi Molist només ha rebut un gol en els quatre darrers partits que ha disputat. I no va tenir incidència, ja que el va encaixar en el 2 a 1 favorable contra l’Europa. El segon equip amb millor defensa és la Pobla de Mafumet, que ha rebut quatre gols més que el Terrassa. “És una feina de tots”, va dir diumenge el porter terrassista, Jose Ortega. “Sabem que per estar a dalt cal tenir una bona defensa. I aquesta feina ens correspon a tots”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top