Publicitat
Esports

El camí fa menys pendent

Obtenir la quarta victòria consecutiva és l’objectiu que es proposa el Terrassa FC en aquesta jornada, en la que els egarencs reben la visita del Vilassar en el Camp Olímpic. Un partit de trànsit entre un tram de calendari molt exigent, que el Terrassa ha salvat de forma més que satisfactòria, i un altre més planer on es trobarà amb rivals que es juguen la permanència en la categoria. El Vilassar, que semblava destinat a patir, està signant una gran campanya que li permet ocupar una tranquil·la vuitena plaça, a només cinc punts de la zona de promoció d’ascens.

"Nosaltres treballem per grups de partits. I volíem estar en "play off" després de jugar contra el Vilassar. Això ja ho tenim assegurat, però no ens aturem aquí. Volem més", diu l’entrenador del Terrassa FC, Xevi Molist. "Després d’aquest partit, ens fixem una altra fase fins a l’aturada del partit amb el Reus. Serà un moment per prémer fort, per lluitar per classificació." La paraula títol, de moment, no figura en el vocabulari de l’equip. Els objectius són més a curt termini. "De moment només pensem en distanciar el cinquè, en assegurar la promoció com més aviat millor. Quan acabi la propera fase de partits veurem on som. Però anem a poc a poc, sense córrer més del compte."

Amb el cinquè classificat a set punts de distància i empatat a punts amb el líder, el Terrassa FC sap que ha de mirar amunt. Però sense perdre de vista la seva identitat. "Tothom diu que ara el calendari fa baixada. Però ens enfrontarem a equips que s’estaran jugant molt, que sortiran amb el ganivet entre les dents. No ens podem adormir, ni de bon tros. Cal anar al dos-cents per cent si volem aspirar a tot."

Un rival de nivell
El Terrassa ha fet forat a la classificació en les darreres setmanes. No només ha atrapat el líder, sinó que ha deixat el tercer (Sant Andreu) a quatre punts, el quart (Europa) a sis i el cinquè (Pobla de Mafumet) a set. Sense oblidar que el sisè, el Granollers, ja està a deu punts.

En el curt termini, l’atenció de l’equip està centrada en el partit contra un Vilassar que està signant una campanya excel·lent. Amb la baixa de Kilian, per sanció, i la més que probable de Domi, malalt durant tota la setmana, Molist sí que podrà comptar amb Coro un cop recuperat de les molèsties que li van impedir acabar el partit al camp del Granollers. El tècnic terrassista també recupera Joel i Poves, pel que es podrien produir algunes novetats a l’alineació titular. Molist podria recuperar Àlex Fernández a l’alineació inicial i no descarta mantenir Lucas Viña a la posició d’extrem esquerre. El concurs del japonès Akito encara no serà possible, a l’espera que es resolgui la seva situació.

"El Vilassar és un equip molt competitiu", recorda Molist. "A la primera volta ja ens van generar molts problemes. És un rival que defensa molt bé i caldrà jugar molt bé per sumar els tres punts."

El Vilassar ha sumat set punts en les tres darreres jornades, guanyant el Sant Andreu i empatant amb l’Europa a tres gols en la darrera jornada. Al seu camp no ha perdut camp partit (és l’unic equip del grup invicte com a local) i fora presenta un balanç de quatre victòries, tres empats i cinc derrotes.

El Terrassa FC cal recordar que porta cinc jornades seguides sense perdre i que en les tres darreres ha sumat els tres punts. A més, l’avala una trajectòria extraordinària al Camp Olímpic on ha obtingut 30 punts dels 33 en joc, amb una única derrota en onze partits.

Les dades

POSSIBLE ALINEACIÓ. Ortega, Yaya, Pelegrín, Joel, Genís, Galeano, Àlex Fernández, Coro, Jaume Pascual, Arranz i Lucas Viña.

HORARI. Diumenge a les 5 de la tarda en el Camp Olímpic.

ÀRBITRE. Óscar Carballo Vázquez.

Els apunts

ACORD DE PATROCINI. El Terrassa FC ha arribat a un acord de patrocini amb Foster’s Hollywood. El contracte signat per les dues parts és per un període de 15 mesos de durada, fins a maig de 2021. Aquesta cadena de menjar americà disposa de restaurants a la Rambla d’Ègara, 67 i al centre comercial Parc Vallès. L’acord inclou la presència del logotip de Foster’s Hollywood al Camp Olímpic i en els diferents suports publicitaris i de comunicació del Terrassa FC, així com diferents accions en les xarxes socials oficials del club.

HORARI INTERSETMANAL. El Terrassa FC ha anunciat que el partit contra el Castelldefels, que es jugarà el dimecres 25 de març, donarà inici a dos quarts de nou del vespre. El Terrassa tindrà l’avantatge que després d’aquest encontre entre setmana descansarà el diumenge, ja que li toca el partit contra el Reus, retirat de la competició.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top