Publicitat
Esports

Demà es juga la segona fase de l’Excellence Cup

El camp municipal de Ca n’Anglada acollirà demà dissabte, entre les 10.45 del matí i les quatre de la tarda, la segona de les quatre fases de què consta l’Excellence Cup, una competició de futbol formada per dotze equips integrats per jugadors i jugadores majors de 16 anys amb capacitats diverses. El passat 4 de gener es va disputar a l’Estadi Olímpic la primera fase d’aquesta competició inclusiva. Quan falten encara tres jornades, la classificació provisional l’encapçala el San Cristóbal, amfitrió d’aquesta segona trobada, mentre que el Can Parellada es va imposar en la classificació del Joc Net. Igual que llavors, a banda d’aquests dos equips, demà participaran també la Fundació Esportiva Grama, el Jabac, Cerdanyola, San Lorenzo, Maurina Egara, Cornellà, Cirera, Terrassa FC, Penya Blaugrana Sant Cugat i Montmeló. Aquests mateixos dotze equips s’enfrontaran demà al municipal de Ca n’Anglada en els tres camps de joc que s’ubicaran de manera transversal al camp gran.

Primers partits
Tot i que la jornada arrencarà oficialment a les deu del matí, els tres primers partits de la jornada de dissabte arrencaran a tres quarts d’onze. El Terrassa FC s’enfrontarà a l’UE Cornellà, el Can Parellada al Cerdanyola del Vallès i els amfitrions del San Cristóbal s’estrenaran davant del Maurina Egara en el primer dels quatre derbis terrassencs que es viuran en el transcurs d’aquesta segona cita de la primera edició de l’Excellence Cup.

Aquest torneig de futbol inclusiu compta amb el suport de diversos esportistes consagrats que hi donen suport. Ha estat impulsat pels exfutbolistes Sergi Pérez i Xavier Urbano, que volien visibilitzar la pràctica esportiva per a persones amb qualsevol mena de discapacitat intel·lectual. La competició compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Hi col·laboren també diferents entitats socials, així com els dotze clubs de futbol participants.

La intenció dels organitzadors d’aquest esdeveniment és que aquesta lligueta creixi any a any i es consolidi. Volen que ben aviat, cadascuna de les entitats tingui un equip Excellence dins de la seva estructura de futbol base.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top